Ledardag inleder Sommarkonferensen

Årets Sommarkonferens kommer att bestå av två delar. 

Själva konferensen som startar på torsdag kväll kl. 19 men redan på torsdag förmiddag kl. 10 kör en ledarkonferens igång. Vi vill verkligen ta vara på tillfället när ledare från Missionskyrkan och Pingströrelsen kommer samman att träffas, inspireras och utvecklas som ledare i Guds rike. 

Att vara ledare i Guds församling är världens viktigaste uppgift, men det är också en utmanande uppgift som förutsätter förkovran och ständiga impulser av inspiration utifrån.

Konferensens huvudtalare Mika Yrjölä kommer att tala över temat "Ge det vidare" och belysa vikten av att ständigt bredda ledarskapet med nya människor. 

Han kommer öppenhjärtligt att dela sina olika erfarenheter av de nödvändiga generationsväxlingar som kyrkan ständigt står inför.

Ledardagen startar kl. 10 på torsdag i Elimkyrkan där det även serveras lunch på torsdagen och på eftermiddagen håller respektive samfund och rörelser sina årsmöten och samtal i Elim respektive Ebeneser från kl. 13 - 17. Middagen på torsdag serveras vid Optima. 

Ledardagen är till för dej som står i nåt ledaransvar i din lokala församling.